TRAFFIC

NIET ALLEEN MEER VERKEER MAAR

Meer relevant verkeer naar je webshop

Bij de analyse door de Groei Expert wordt kritisch gekeken naar de huidige situatie en wat je inzet. Hier valt vaak veel winst te behalen in de vorm van kostenbesparingen, optimalisaties en groeikansen. Wij houden vinger aan de pols op gebied van online advertising en kijken mee. We werken naar de ideale situatie: bezoekers met de juiste opbrengst. 

We onderzoeken of er gemiste of onderbelichte kanalen zijn die we gaan inzetten om tot de juiste groeimix te komen. 

Naast goed presterend nieuw verkeer, zoeken we een gezonde verdeling tussen nieuw en terugkerend verkeer. Het nieuwe verkeer is immers het duurste, daarom is het belangrijk dat je dit goed opvolgt en het maximale eruit haalt. Maak fans van je klanten.

Verhoog het aantal bezoekers op je webwinkel

Zoekmachine optimalisatie

Wat heb je aan een perfecte webwinkel als hij niet goed gevonden wordt? Je wil groeien en daarbij heb je een goed geoptimaliseerde webshop nodig. De Groei Expert maakt een analyse van de winkel en maakt een plan zodat helder wordt waar verbeterd kan worden. Wij beschikken over de juiste tools.

SOCIAL MEDIA MARKETING

En belangrijk onderdeel van online vindbaarheid is Social Media Marketing. Hoe staat jouw bedrijf ervoor? Heb je veel volgers of kun je er meer uit halen? Door de inzet van een social media strategie en social advertising trek je meer verkeer naar je webwinkel. We helpen je ermee.

CONTENT MANAGEMENT

De content op jouw webshop moet aantrekkelijk en actueel zijn. Buiten dat het goed is voor je ranking in zoekmachines, is het ook fijn voor je bezoekers. We helpen bij het opzetten van een content management strategie. Zodat de bezoeker in een trechter door jouw webshop worden gestuurd.

Laat onze strategie voor je werken
en realiseer groei van je webwinkel.

Online advertising

Haal meer rendement uit je marketing budget.

Organisch bereik

Haal meer verkeer naar je webshop door zoekmachine optimalisatie.

Remarketing

Trek je klanten alsnog over de streep met een remarketing campagne.

Retentie

Bestaande klanten leveren in verhouding meer omzet op omdat ze minder kosten.