SEO / Content Expert

Als SEO / Content Expert laat je webshops domineren in de Google zoekresultaten.

Heb jij passie voor het maken van de allerbeste SEO content? Ben jij enthousiast en weet je als geen ander hoe je een goede tekst schrijft en wat de definitie is van ‘sterke content’? Lees dan snel verder!

Profielschets

Als SEO / Content Expert heb jij maar één doel: de best mogelijke content bedenken en schrijven. Je hebt een gedreven aanpak en zoekt constant naar dingen die beter kunnen.

Een informele sfeer vind je fijn, maar daarnaast weet je ook goed de balans te behouden tussen serieus werken en gezelligheid met collega’s.


Ervaring met programma’s als Google Analytics zijn Google Search Console is een pré.

‘Yup, that’s me!’

Indien jij over bovenstaande competenties en eigenschappen beschikt, ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken. Natuurlijk wel zo fijn om dan ook te weten wat wij voor jou in petto hebben.

Als onderdeel van ons team zet jij je in om de online vindbaarheid voor websites te verbeteren. Met sterke content zorg jij ervoor dat onze klanten hun felbegeerde nummer 1 positie op Google bekleden.

Voordat je begint met schrijven, doe je onderzoek naar de meest relevante zoektermen. Zo weet je precies welke zoektermen relevant zijn voor jouw tekst.

Dit bieden wij

Kom je bij ons te werken, dan heten wij jou van harte welkom in ons team en krijg jij:

Zien we je snel?

Ben jij klaar om snelgroeiende webwinkels nóg sneller te laten groeien en denk jij dat je goed binnen ons team past? Stuur dan een mail naar paul@groeiexperts.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0)851304432