Ritme

Continue monitoring en wekelijkse updates

Een groeitraject duurt tenminste 6 maanden waar we werken volgens een vast ritme. We signaleren kansen, doen analyses en houden ons continue bezig met het verbeteren van de prestaties binnen de webwinkel. We evalueren wekelijks en hebben een contactmoment om de voortgang te bespreken. Daarnaast is dit bedoeld om te sparren over de uitdagingen waar jij als ondernemer tegenaan loopt.

Het instappakket kost € 1250,- per maand. Onze Groei Expert stelt een plan op en begeleidt jou. Investeer nu in een hogere winstmarge. We helpen je groeien!

De juiste keywords

Keywords spelen een belangrijke rol in de groeistrategie. We leren jou welke keywords je het beste kunt inzetten en hoe je dat kunt doen.

Hoogwaardige content

Is jouw content waardevol genoeg om voor terug te komen? Maak fans van je klanten. Met de juiste content verhoog je de populariteit van je webwinkel. Dat hoef je niet allemaal zelf te bedenken. Onze Groei Experts helpen jou daarbij.

Linkbuilding

Maak meer gebruik van de mogelijkheden van je e-commerce systeem en zet je links slim in. Van en naar je webwinkel. Onze specialisten helpen je bij linkbuilding.