Home » Paul Stumpel, Founder & Digital Ads Expert

Paul Stumpel, Founder & Digital Ads Expert

Het is mijn persoonlijke doel en missie om de lat voor e-commerce in Nederland hoger te leggen.

– Paul stumpel

Mijn naam is Paul Stumpel. In 2019 heb ik het bedrijf Groei Experts opgericht. Vóór Groei Experts, zat ik aan de andere kant van de tafel en had ik zelf de verantwoordelijkheid over een e-commerce shop, die in korte tijd snel gegroeid is.

Ook groei Experts is in korte tijd snel gegroeid. Binnen no time waren we een echt bedrijf met een enthousiast team. Op kantoor geniet ik van de informele werksfeer en het fijne contact met collega’s. We zijn harde werkers en nemen resultaat erg serieus, maar vieren ook successen en maken plezier.

Naast het fijne contact met mijn collega’s, haal ik mijn plezier uit het open contact met klanten: stuk voor stuk gedreven e-commerce ondernemers.

In mijn vrije tijd sport ik bijna dagelijks: crossfit en mountainbiken zijn favoriet. Maar eigenlijk ben ik wel in voor iedere sportuitdaging. Kom maar op!

Waarom mijn werk zo leuk is

Doelstellingen behalen geeft mij een enorme kick. In mijn vrije tijd sport ik fanatiek en ook daar zet ik graag nieuwe PR’s neer. Iets half doen is niet aan mij besteed. Werken voor klanten met een enorme drive en grote ambities geeft mij daarom veel voldoening.

De diversiteit in webshops die wij bedienen vind ik erg leuk. Ook vind ik het leuk dat mijn taken absoluut geen ’template-werkzaamheden’ zijn. Iedere shop is anders en vraagt dan ook om zijn eigen slimme aanpak. Hierdoor kan ik echt mijn eigen stempel op het werk drukken.

Mijn functie

Sinds de start van Groei Experts is er weinig veranderd aan mijn functie. Dagelijks werk ik met veel plezier aan de groei van verschillende webshops, door het uiterste uit campagnes te halen.

Ik ben steeds op zoek naar nieuwe dingen die nét iets slimmer kunnen, om zo de concurrentie een stap voor te zijn. Mijn go to-programma’s zijn Google Ads, Tag Manager, Analytics en Data Studio.

De focus van mijn werk ligt op het binnenhalen van goed converterende websitebezoekers. Data-analyse geeft mij goed inzicht en is telkens weer bepalend voor de aanpak die ik kies.