Google Ads Expert (senior)

Als Google Ads Expert ben je verantwoordelijk voor het beheer en de prestaties Google Ads campagnes van snelgroeiende webwinkels.

Ben je analytisch sterk en bouw jij Google Ads campagnes op het hoogste niveau? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! 

Wij zoeken jou!

Beschik jij over de volgende competenties en eigenschappen?

Dan zouden wij wel eens een goede match kunnen zijn.

Profielschets

Jij streeft er altijd naar om de beste Google Ads campagnes neer te zetten. Jij schakelt graag direct met klanten en bent klaar voor een uitdagende, zelfstandige functie binnen een snelgroeiend bedrijf.


Ervaring met programma’s als Google Merchant Center, Product Feeds, Google Tag Manager en Data Studio zijn een absolute must. Daarnaast ben jij graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het e-commerce landschap.

‘Yup, that’s me!’

Indien jij over bovenstaande competenties en eigenschappen beschikt, ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken! Natuurlijk wel zo fijn om dan ook te weten wat wij voor jou in petto hebben.

Als onderdeel van ons team beheer jij je eigen klantportfolio van A tot Z. Jij bent klanten graag een stapje voor en in wekelijkse calls breng jij ze op de hoogte van de voortgang en bespreek je verdere groeistappen.

Jij bedenkt en bouwt zelf succesvolle zoek- en shoppingcampagnes. De echte kunst zit ‘m in het bedenken en optimaliseren van de perfecte campagne. Durf jij het aan?

Dit bieden wij

Kom je bij ons te werken, dan heten wij jou van harte welkom in ons team en krijg jij:

‘Yup, that’s me!’

Als jij over bovenstaande competenties en eigenschappen beschikt, ben jij de CRO Expert die wij zoeken! Natuurlijk wel zo fijn om dan te weten wat wij voor jou in petto hebben.

Als onderdeel van ons team zet jij je in voor verschillende webwinkels, om deze naar een hoger niveau te tillen. Je gaat werken voor een eigen klantportfolio, waarbij je jouw klanten telkens meeneemt in je plan en aanpak.