Google Ads Expert (Junior)

Als Google Ads Expert ben je verantwoordelijk voor het beheer en de prestaties van onze Google Ads campagnes.

Omschrijf jij jezelf als nieuwsgierige zelfstarter die anderen graag een stapje voor is? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! 

Wij zoeken jou!

Beschik jij over de volgende competenties en eigenschappen?

Profielschets

Jij bent analytisch sterk en streeft er altijd naar om het beste resultaat uit campagnes te halen. Een uitdagende functie binnen een snelgroeiend bedrijf? Yes, please!

Een informele sfeer vind je fijn, maar daarnaast weet je ook goed de balans te behouden tussen serieus werken en gezelligheid met collega’s.


Ervaring met programma’s als Google Merchant Center, Product Feeds, Google Tag Manager en Data Studio zijn een absolute pré.

Ben je bekend met één of meer van deze tools, maar ken je ze nog niet allemaal? Geen man over boord, want met jouw leergierige houding heb je ze binnen no time onder de knie.

‘Yup, that’s me!’

Indien jij over bovenstaande competenties en eigenschappen beschikt, ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken! Natuurlijk wel zo fijn om dan ook te weten wat wij voor jou in petto hebben.

Als onderdeel van ons team zet jij je in voor verschillende webwinkels, om deze naar een hoger niveau te tillen. Je gaat werken aan je eigen klantportfolio, waarbij je klanten telkens meeneemt in jóuw plan en aanpak.

Jij bedenkt en bouwt zelf succesvolle zoek- en shoppingcampagnes. De echte kunst zit ‘m in het bedenken en optimaliseren van de perfecte campagne. Durf jij het aan?

Dit bieden wij

Kom je bij ons te werken, dan heten wij jou van harte welkom in ons team en krijg jij:

Zien we je snel?

Ben jij klaar om snelgroeiende webwinkels nóg sneller te laten groeien en denk jij dat je goed binnen ons team past? Stuur dan een mail naar paul@groeiexperts.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0)851304432