Conversion rate optimization expert

CRO Expert

Als conversion rate optimization expert begrijp jij de klantreis van online shoppers als geen ander en heb jij maar één doel. Door middel van de perfecte A/B tests de conversieratio van webshops te maximaliseren.

Een paar kenmerken die bij jou passen zijn; passie voor data, kennis van bekende A/B test tools, commercieel inzicht en ervaring met bekende A/B test tools.

Wij zoeken jou!

Beschik jij over de volgende competenties en eigenschappen?

Dan zouden wij wel eens een goede match kunnen zijn.

Conversion rate optimization expert

Conversion rate optimization expert

Profielschets

Je hebt een gedreven aanpak en zoekt constant naar dingen die beter kunnen. Je vertaalt data naar een kansrijke A/B test.

Een informele sfeer vind je fijn, maar daarnaast weet je ook goed de balans te behouden tussen serieus werken en gezelligheid met collega’s.


Kennis van digitale marketing is een pré.

‘Yup, that’s me!’

Als jij over bovenstaande competenties en eigenschappen beschikt, ben jij de CRO Expert die wij zoeken! Natuurlijk wel zo fijn om dan te weten wat wij voor jou in petto hebben.

Als onderdeel van ons team zet jij je in voor verschillende webwinkels, om deze naar een hoger niveau te tillen. Je gaat werken voor een eigen klantportfolio, waarbij je jouw klanten telkens meeneemt in je plan en aanpak.

Conversion rate optimization expert

Dit bieden wij

Kom je bij ons te werken, dan heten wij jou van harte welkom in ons team en krijg jij:

Zien we je snel?

Ben jij klaar om snelgroeiende webwinkels nóg sneller te laten groeien en denk jij dat je goed binnen ons team past? Stuur dan een mail naar paul@groeiexperts.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0)851304432